dinsdag 16 april 2013

Kroontje maken populair bij kinderopvang


Ieder kind kent een verjaardagskroontje. Dat bracht het Utrechtse bedrijf Locomix op het idee om speciaal voor Kroningsdag Kroontjes te drukken voor kinderen. “Ik mag niet al mijn klanten prijsgeven, maar we hebben er enorm veel kinderdagverblijven en scholen tussen zitten”, aldus eigenaar Martijn Feenstra.



De kroontjes zijn van karton en kunnen aan alle kanten bedrukt worden. “Wij zijn een klein bedrijf, bij ons kun je al vanaf 25 stuks bestellen en ze zijn binnen vijf werkdagen in huis.” De kroontjes kunnen simpel in elkaar gezet worden. “Iedereen past ze, dus niet alleen kinderen, maar ook de ouders of de juf.”
Veel basisscholen en kinderdagverblijven, kiezen voor een leuke slogan of slagzin voorop het kroontje en hun logo aan de zijkant. Ze kiezen bijvoorbeeld voor “Leve de Koning”, “Kind is Koning” of “Oranje boven”.



“De kinderen vinden het leuk om een gratis kroontje te krijgen en dragen het alsof ze een verjaardagskroontje op hebben. Voor de basisschool of kinderopvang, scheelt het een hoop geknutsel. Bovendien vinden de ouders het leuk, dat de kinderen een cadeautje van school meekrijgen. Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen.”

Koningsspelen Kroontje
Speciaal voor de deelnemers van Koningsspelen heeft LocoMix het Koningsspelen kroontje. Het kroontje kan worden uitgedeeld tijdens de Koningsspelen. Leuk om uit te delen voor de kinderen tijdens het Koningsontbijt.

Goedkope kroontjes
Omdat de kroontjes van karton zijn, kosten ze per 25, maar 99 cent per stuk. En dan is het persoonlijk bedrukt met logo en slogan. “We willen mensen niet op kosten jagen. Dit is gewoon een leuk initiatief voor de Kroningsdag”, aldus Martijn Feenstra.

Locomix is een direct mailing bedrijf uit Utrecht dat dit jaar tien jaar bestaat. Hoofdbusiness is het printen van opvallende en originele huwelijkskaarten, huwelijksbedankjes, aparte bedrijfsuitnodigingen en bedrukte give aways. Speciaal voor de Kroningsdag zijn de drukpersen aangepast, waardoor nu ook een leuk Kroontje kan worden gemaakt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten