donderdag 18 april 2013

Kroontje maken voor Koninginnedag



Locomix maakt gepersonaliseerde kartonnen kroontjes voor Koninginnedag. De oranje kroontjes zijn bedrukt met het logo van een bedrijf en een leuke slogan of slagzin. Bijvoorbeeld “Leve de Koning”, “De Klant is Koning” of “Oranje boven met… (naam van het bedrijf).



Succes
De kroontjes zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, vanaf 25 stuks te bestellen en binnen vijf dagen in huis. Veel grote bedrijven, maar ook basisscholen en kinderdagverblijven hebben al kroontjes besteld bij Locomix. Het is dus met recht een succes te noemen.

Eigen ontwerp kroontjes
Het ontwerp is door Locomix gemaakt, maar aan de wensen van de klant aan te passen. Zo kan er een foto of logo van een bedrijf worden geplaatst, een eigen tekst en is ook de layout enigszins aan te passen. De kroontjes kunnen aan de voor- en achterkant bedrukt worden, maar de meeste bedrijven kiezen alleen voor de voorkant. Dat is namelijk de meest zichtbare kant.
De kroontjes lijken op de kinderkroontjes die gebruikt worden bij verjaardagen. Door een speciale techniek, zijn de kroontjes in acht maten te zetten. Dus van jong tot oud, iedereen past deze kroon!
Het kroontje is voor meerdere evenementen te gebruiken zoals bijvoorbeeld Koninginnedag of wanneer het Nederlands elftal speelt. Bekijk hier de collectie kroontjes.

Koningsspelen kroontje
Speciaal voor de deelnemers van Koningsspelen heeft LocoMix het Koningsspelen kroontje. Het kroontje kan worden uitgedeeld tijdens de Koningsspelen. Leuk om uit te delen voor de kinderen tijdens het Koningsontbijt. Tijdens de Koningsspelen is er ook een Koningssportdag. Voordat de leerlingen flink gaan bewegen tijdens de Koningssportdag, gaat iedereen eerst met de hele school aan tafel voor een gezond en feestelijk ontbijt. En bij een feestje, past een kroontje!

Voordelen:
- Maak uw eigen kroontje.
- Exclusief en opvallend.
- Gegarandeerd leuke reacties.
- Voor verschillende evenementen
  te gebruiken.
- Levertijd binnen 5 werkdagen.
- Voor– en achterzijde bedrukt.
- Te bestellen vanaf 25 stuks.
- Eigen ontwerp, logo en slogan.
- Naar eigen wens, huisstijl te
  bedrukken.
- Inclusief informatie kaartje met
  bedrijfsinformatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten