vrijdag 5 april 2013

Leuke mini T-shirts als geboortekaartje


Na negen maanden wachten is die kleine spruit er dan eindelijk. En dat kleine wonder wil je natuurlijk delen met de hele wereld. Een geboortekaartje is leuk, maar wel een beetje ouderwets. Wellicht is het leuk om een origineel geboortekaartje uit te zoeken.

De T-shirts zijn uniek en origineel. Bovendien is het een product, dat mensen waarschijnlijk zullen bewaren. Een gewoon kaartje verdwijnt toch al snel in de la, terwijl dit T-shirtje echt iets is, om zuinig op te zijn. Hoe leuk moet het zijn, om als kind dit geboortekaartje nog eens terug te zien?

Mini T-Shirt geboortekaartje

Een roze, blauwe of witte mini T-shirt meet 18 bij 13 cm en wordt bedrukt met een eigen ontwerp. Het Mini T-shirt is compleet met hanger met zuignap en luxe verzenddoosje met adressticker te bestellen. En al vanaf 20 stuks.

Kaartje met extra informatie

Naast de opdruk op het shirt, dient de envelop tegelijk als een extra kaart. Op deze kaart kunt u extra informatie kwijt, die eventueel niet op het shirtje passen. Doordat deze kaart tegelijk als envelop dient, hoeft er dus geen pakketdienst aan te pas te komen. Het kan zo in de brievenbus.



Eigen ontwerp geboortekaartje

De teksten, kleuren, lettertype en het lay-out op het geboortekaartje Mini T-shirt zijn aanpasbaar. Voor wie er niet uitkomt heeft Locomix eigen ontwerpers in huis die je een handje kunnen helpen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten