dinsdag 26 maart 2013

Origineel promotiemateriaal dat opvalt



Een pen, kladblokje of keycord weggeven als relatiegeschenk of promotiemateriaal kan anno 2013 écht niet meer. Daarom focust het Utrechtse bedrijf locomix zich op originele, moderne direct mailings. Zo zit er flessenpost, mini T-shirts, Out of the box en bliQjes in het assortiment.

Een fles versturen per post, lijkt onmogelijk, maar niets is te gek voor Locomix. Door de fles van hard plastic te fabriceren, kan die nu ook door de brievenbus. “We hebben doorzichtige platte flessen, waar een opgerolde boodschap in past. En ook het etiket kan bedrukt worden met tekst”, vertelt eigenaar van Locomix Martijn Feenstra. 



“ Het blijkt dat mensen het heel origineel vinden om zo’n flesje te vinden op de deurmat. Er zit geen envelop omheen, dus je ziet echte een fles tussen de post. Een kaartje verdwijnt vaak al snel in het archief, terwijl mensen deze uitnodiging langer bewaren. De boodschap van je bedrijf, blijft dus langer hangen.”

De Out of the Box is een kartonnen kubus. Die bij het openen van de envelop, eruit springt. Omdat dit doosje zes zijden heeft, is er ruimte genoeg voor foto’s en tekst. Bijvoorbeeld voor bedrijfsgegevens, foto’s, informatie en een QR-code. 




De Turning Card ziet eruit als een normale ansichtkaart, maar heeft door een gepatenteerde vouwtechniek vier zijden. Omdat de ontvanger, de kaart vier keer moet openvouwen, blijft de aandacht langer hangen bij de boodschap. De ontwerpers van Locomix kunnen voor u de kaart creëren, maar u kunt ook uw eigen ontwerp aandragen.


Originele direct mails


Snelle levering kaarten

Omdat alle originele direct mailings volledig in huis geproduceerd worden, kan Locomix een levertijd hanteren van 5 tot 10 werkdagen na aanleveren/goedkeuring van de bestanden en eventueel een echte proefdruk. Ook is het mogelijk een spoedbestelling van deze mailing te plaatsen. Mocht u dit willen, neem dan gerust contact met ons hierover op.

Gratis demopakket

U kunt van al onze producten een gratis demopakket aanvragen. U krijgt dan een compleet demo pakket toegestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten