dinsdag 26 maart 2013

Originele Jubileum uitnodiging



Bij Locomix kunt u zelf originele jubileum uitnodigingen maken online met tekst, foto en achtergrond geprint op een hip product.
Locomix heeft diverse voorbeelden van jubileum uitnodigingen op de site staan, zoals flessenpost, een bliQje of de Movecard.
De Movecard lijkt in eerste instantie lijkt het een gewoon poststuk. Maar de kaart heeft aan de binnenkant 9 full colour pagina’s. Door aan de uitstekende kaart in de envelop te trekken, komt de collectie te voorschijn. De ontvanger zal verrast zijn door dit effect en hierdoor meer aandacht aan de boodschap besteden.


Het bliQje, is zoals de naam al zegt, een blikje met een boodschap. De buitenkant kan bedrukt worden, binnenin past een kaart(je) met tekst en daarnaast kunt u er een extra verassing bij doen voor uw klant. Bijvoorbeeld pepermuntjes.

De bliQjes komen in drie varianten: : Regular, Pull Open en Slide open. De regular heeft een normaal dekseltje, de pull open gaat open als een sardineblikje en de slide open heeft een schuifbaar dakje. Omdat het een duurzaam product is, zal uw ontvanger het bliQje waarschijnlijk langer bewaren, dan een reguliere folder.

Een fles versturen per post, lijkt onmogelijk, maar niets is te gek voor Locomix. Door de fles van hard plastic te fabriceren, kan die nu ook door de brievenbus. In de doorzichtige platte flessen, zit een opgerolde boodschap voor de klant.



Omdat de fles zonder envelop wordt verstuurd, valt deze extra op tussen de gewone post. Een kaartje verdwijnt vaak al snel in het archief, terwijl mensen deze uitnodiging langer bewaren. Een leuk aandenken aan een geslaagd jubileum.

Kijk ook eens het filmpje over de Turning Card, ook een origineel cadeau:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten