donderdag 28 maart 2013

Win voor 150 euro aan uitnodigingen, kaartjes of bedankjes


Locomix bestaat tien jaar en dat viert het bedrijf met een Facebook-actie waarbij je 150 euro aan kaartjes kan winnen . Uit te geven bij een van de volgende websites:



http://www.bedankjes.nu/


Bij LocoMix is er keuze uit een groot assortiment Bedankjes. LocoMix heeft voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld onze leuke badeendjes bruidspaar, onze lekkere bolle lollies met een naam of tekst, of de populaire wuppies bruidspaar.


http://www.originelegeboortekaartjes.nu/


Bij LocoMix is er keuze uit een groot assortiment geboortekaartjes. LocoMix heeft voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld onze leuke Originele geboortekaartjes Out of The Box , of wat dacht je van een Originele geboortekaartje in een BliQje, of een geboortekaart als Puzzel.

Wij hebben een scala aan kant en klare ontwerpen voor op de Originele Geboortekaartjes. Als je creatief bent is er ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren voor op jullie geboortekaart. Een ontwerp helemaal op maat laten maken kan ook.
Als je een leuk origineel geboortekaartje gezien hebt kan je op de productpagina een digitale proefdruk aanvragen. Dit is gratis.

http://www.locomix.nl/bedrijven

Met de unieke producten van LocoMix verhoogt u de attentiewaarde  bij de ontvanger en verrast u uw relaties, klanten en eigen medewerkers. Gaat het om uitnodigingen voor een bedrijfsuitje of een evenement,
een unieke mailing of om een speciale gelegenheid. LocoMix is uw vertrouwde partner hiervoor! Ook voor relatiegeschenken en originele give aways.

http://www.trouwkaarten.nu

Bij LocoMix is er keuze uit een groot assortiment trouwkaarten. LocoMix heeft voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld onze leuke Out of The Box Card, of wat dacht je van een trouwkaarten in een BliQje, of een trouwkaart als Puzzel.

Wij hebben een scala aan kant en klare ontwerpen voor op de Trouwkaarten. Als je creatief bent is er ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren voor op jullie trouwkaart. Een ontwerp helemaal op maat laten maken kan ook.

Als je een leuk trouwkaartje gezien hebt kan je op de productpagina een digitale proefdruk aanvragen.
Dit is gratis.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten